Päivitä sovellus versioon 9.2 tai uudempaan

Sovellus on päivitettävä versioon 9.2 tai uudempaan kaikilla samaan My Kaspersky -tiliin yhdistetyillä laitteillasi, jotta tietosi voidaan synkronoida laitteiden ja pilvitallennustilan välillä oikein.

Käytettävät merkintätyypit ja -kentät saattavat vaihdella Kaspersky Password Managerin eri versioissa. Esimerkiksi asiakirjojen luokittelu on käytettävissä macOS ja Windows -käyttöjärjestelmällä toimivilla pöytäkoneilla, mutta ei mobiililaitteilla. Kun päivität Kaspersky Password Managerin versioon 9.2 tai uudempaan, säilösi tietokannasta tulee joustavampi. Tämän parannuksen ansiosta voit yhdistää sovelluksen eri versioita yhteen My Kaspersky -tiliin, jotta voit käyttää samaa tietokantaa, vaikka laitteillasi olisi sovelluksen eri versioita.

Jos Kaspersky Password Managerin version 9.2 tai uudemman eri versioita käyttävät laitteesi on yhdistetty samaan My Kaspersky -tiliin, joitakin säilössäsi olevia merkintöjä tai merkintäkenttiä ei välttämättä voi käyttää seuraavissa tapauksissa: